Känslornas magi – släpp fram glädjen i ditt liv!

Guidad meditation av Anders Östman
Längd: 19:10

Vårt inre liv handlar mycket om känslor.

Skuld, hopplöshet, sorger, besvikelser, oro, rädsla, ilska… Gemensamt för dessa känslor är att de har långa frekvenser. De är jobbiga. Och när du går omkring med dem så får du lägre självkänsla.

Hoppfullhet, acceptans, mod, kärlek, glädje, lekfullhet, frid, harmoni! De har höga frekvenser. De känslorna är utvecklande, och ger en hög självkänsla.

Alla har känslor. Ibland kan de fastna inom oss. Känslor är ofta förknippade med speciella händelser, och de sitter fast i kroppen.

Känslor är energier som går att mäta. Vi kan känna oss som offer för vad vi har varit med om, och att det styr oss för resten av vårt liv. Men det går att ändra. När du bestämmer dig så är det lätt. Problemet är att du kan hamna i en trygghetszon, där du lever efter de känslor som skapats i dig av de händelser du varit med om i ditt liv.

Hur mycket tycker du om dig själv? Kan du skratta åt dig själv? Minns du lyckliga stunder som du varit med om i ditt liv? Är du glad att du finns? Kan du känna tacksamhet för den du är? Alla människor har glada känslor inom sig. Vi har alla typer av känslor inom oss. De tunga känslorna, som har låga frekvenser, kan etsa sig fast. Känslorna med högre frekvens fastnar inte på samma sätt, utan de är mer flytande. Du kan ta fram de lätta känslorna, och de dem mer plats inom dig. Även om du är orolig, stressad eller sorgsen. Du kan ge känslor som glädje, kärlek och hoppfullhet mer plats i ditt liv.

Du kan bli mer lekfull, nyfiken och unna dig framgång. Du kan ge dig själv beröm. I den här meditationen öppnar du upp för glädje i ditt liv. Glädje är en känsla som kan trycka bort sorger och bedrövelser. Följ med på en resa som gör dig gladare och friare!