Kropp, tanke och känsla – allt hör ihop!

Guidade meditationer av

Här får du möjlighet att återupprätta kontakten med alla dina kroppsdelar, och känna in var och en. Du får testa mental träning och stärka din självkänsla.

150,00 kr

Albumet säljs i digitalt format. Du kan ladda ner mp3-filer direkt efter betalning.

Beskrivning

Den första meditationen på den här skivan handlar om kroppen. Ofta försvinner uppmärksamheten bort från kroppen. I den här meditationen får du möjlighet att återupprätta kontakten med alla dina kroppsdelar, och känna in var och en.

Den andra meditationen fokuserar på dina tankar och din mentala förmåga. Mental träning är ett väl beprövat område i många olika sammanhang. Här får du på ett avslappnat sätt kontakt med dina tankar och ditt undermedvetna.

Slutligen kommer den tredje meditationen, som handlar om dina känslor och din självkänsla. Alla olika känslor har olika frekvenser och påverkar oss på olika sätt. Genom att bejaka känslorna och låta dem röra sig i din kropp, kan du utvecklas på många plan.

”När kropp, tanke och känsla förenas och går mot samma håll – då kan underverk ske i livet. Vår kropp är unik på många sätt och alla delar samverkar i en stor helhet. Våra tankar och känslor påverkar de kemiska processerna i kroppen och positiva tankar och känslor sätter igång positiva reaktioner. Kropp, tanke och känsla hör ihop – låt dom samverka mer!”

Anders Östman