Höj din energinivå

Guidad meditation av Anders Östman
Längd: 25:02

Du består uteslutande av energier. De rör sig, produceras och avlägsnas ur dig hela tiden. I din kropp finns oändligt många atomer, och även dessa består av 99,999999% energi – eller tomrum. Du består alltså av 0,000001% fast massa. Det är i tomrummet som all energi lagras.

Alla energier har olika frekvenser. Vissa känslor inom oss tar energi, Känslor är energier. Hopplöshet, skam, skuld har väldigt låga frekvenser. Sorger, rädslor, ilska svänger också på ett lågt frekvenstal.

Acceptans, villighet, nyfikenhet, glädje, eufori, kärlek, harmoni och frid har betydligt högre frekvenser och svänger mycket snabbare. Det är betydligt enklare att vara i höga frekvenser, att befinna sig i de svängningarna. De svängningarna är utvecklande.

Det är inte så lätt att fastna i glädje, men det är lätt att fastna i sorg. Det är inte så lätt att fastna i lekfullhet, men det är lätt att fastna i rädsla. Det är inte så lätt att fastna i hoppfullhet, men det är betydligt enklare att fastna i hopplöshet.

Alla känslor går enkelt att byta ut – bara du bestämmer dig. I din tanke så tror du att det är omöjligt, till att börja med. Vi går tillsammans igenom en process där vi byter ut frekvenser inom dig.

Rädslor blir till trygghet. Besvikelse blir till nyfikenhet och utveckling. Nyfikenhet vill röra sig snabbt, och utveckling vecklar ut. Hopplöshet blir till hopp och frihet. Misslyckande blir till framgång. Ilska till glädje.

Ge dig själv den här möjligheten att förändra din frekvens, att förändra din framtid, att förändra dig själv till frihet. Utveckla dig till ditt bästa jag, i glädje och kärlek till dig själv.

När du befinner dig i höga frekvenser så har du hög motståndskraft not energitjuvar, negativa tankar, negativa känslor och negativa påpekanden från andra människor. Du befinner dig i ett flöde som är högt över offerrollen. Du har startat din väg till att bli glädjefylld och levande, utan rädslor. Ge dig själv det bästa, det förtjänar du. Tyck om dig själv.