Tankens kraft – välj positiva tankemönster

Guidad meditation av Anders Östman
Längd: 19:52

Mental träning – tankens kraft. Tankar är energi som rör sig i speciella banor i din hjärna. Vi tänker ständigt, men för det mesta är det samma tankar som går i repris.

I den här meditationen får du gå ner i ett avslappnat tillstånd och låta ditt undermedvetna ledas in på nya, positivare banor. Mental träning kan användas på många olika sätt, för att förstärka och förbättra sig själv. Du kan nå nya resultat – inte minst inom träning och ledarskap. Är din hjärna ja- eller nej-programmerad? Tänker du dina egna tankar eller någon annans? Är det dina föräldrars, syskons, kompisars eller lärares tankar du tänker? Har du ärvt dina tankar? Styrs dina tankar av jantelagen? Har de hamnat i en trygghetszon? Vad tänker du om dig själv? Gillar du dina tankar? Kan du ändra dina tankar?

Dina tankar kan bli obegränsade, när du bestämmer dig för att tänka i nya banor. Du öppnar dig för nya möjligheter. Du bryter nya vägar. En person som har högt självförtroende har positiva tankar om sig själv. Att tänka på sina tankar, och förändra dem, är som att träna. Det krävs ett ständigt underhåll. I den här meditationen blir du påmind om vilka tankar du har och får även hjälp att lyfta fram nya, positiva tankar. När du bryter dina gamla mönster kan du öka din kapacitet och nå dit du vill med ditt liv. Med positiva tankar blir livet enklare, roligare och mer innehållsrikt.