Flera kraftfulla reningar

Guidad meditation av Anders Östman
Längd: 17:57

I den här meditationen leker vi, på ett kraftfullt och symboliskt sätt, som går på djupet. Du får göra flera reningar i din kropp, som kommer att göra dig mer fri att vara den du vill vara i grunden av dig själv. På samma sätt som man kan köra ett antivirus-program eller en defragmentering av en dators hårddisk, kan man köra ett renande program av sig själv. Det tar hand om virus som kommer in, och som rensar och samlar ihop information.

De här processerna är en befrielse från skadliga angrepp. De är kraftfulla och renande, men väldigt uppiggande. Det finns ingen mening med att ärva jobbiga minnen. Ingen mening att sitta fast i sina föräldrars och förfäders tillkortakommanden. Du får be dig själv att bli renad på den här nivån, så att du blir mer och mer dig själv. Du bestämmer själv hur mycket frihet du vill ha, hur obegränsad du vill bli. För när du blir befriad från gamla fastlåsningar så är du fri att följa din själs vilja.

Mycket av den gamla informationen behöver du inte längre. Du kan bli fri.

Du får bjuda in mer och mer kontakt med ditt själsursprung. Du får känna vad som är meningen med livet och vad din livsuppgift är här på jorden, vad du kom hit för att uträtta. Du blir mer och mer klar inom dig vad du vill med ditt liv.

Det här är en kraftfull meditation som går på djupet in i de minsta delarna av dig. Samtidigt är den lekfull, för lekfullhet är underskattat. Lekfullhet och glädje är viktiga ingredienser i utvecklingen. Det är inte lidandet eller synden som utvecklar längre, utan det är glädjen och kärleken till en högre mening.

Meditationen hjälper dig att bli ditt allra bästa jag, fylld av glädje och kärlek.