Pengar och rikedom

Guidade meditationer av

Detta är en serie på tre album för dig som vill förbättra din ekonomi. De totalt sex meditationerna är utformade för att i tur och ordning förändra din attityd och din syn på frågor om pengar.

450,00 kr

Albumet säljs i digitalt format. Du kan ladda ner mp3-filer direkt efter betalning.

Beskrivning

På det första albumet får du ifrågasätta dina gamla mönster, tankar och känslor. Upptäck vad mycket mer som är möjligt! Du får hjälp att hitta dina undermedvetna hinder och dina gamla värderingar om pengar, ekonomi och rikedom.

På det andra albumet får du upptäcka nya vägar framåt, se möjligheterna och hitta inspirationen att förändras. Detta leder fram till nya beslut och en ny övertygelse om hur du ska tänka kring pengar i fortsättningen.

På det tredje albumet öppnar du dig för att ta emot framgång och rikedom. Du gör dig redo att lyckas på ett medvetet och undermedvetet plan. Du får också en ny känsla för att det finns obegränsat med energi, om du bara väljer att ta emot den. Det du väljer att vara öppen för, kommer du att ta emot.

”År 2001 var min ekonomi raserad och jag var förtvivlad. Jag började då med en process för att ändra min ekonomi och mitt mål blev: »Jag Anders är en lycklig miljonär.« Att den processen skulle förändra så mycket i mitt liv, till något så verkligt positivt, det hade jag aldrig kunnat drömma om då. I den processen började jag inse att nästan allt var möjligt, men att jag hade inprogrammerade hinder i mitt undermedvetna. Att min syn på mig själv var låg. Jag var tvungen att ta nya beslut. Men det värsta av allt var att jag inte kände mig värdig att ta emot. I denna meditationsserie så får du verktyg att börja förändra ditt liv.”

Anders Östman