Enkla meditationer

Guidade meditationer av

På det här albumet finns tre meditationer, som är enkla att ta till sig även om du inte mediterat så mycket tidigare. Du får drömma dig bort till avslappnande, visualiserade sommarmiljöer. Ditt undermedvetna får upptäcka nya vägar i livet och se saker på ett nytt sätt.

150,00 kr

Albumet säljs i digitalt format. Du kan ladda ner mp3-filer direkt efter betalning.

Beskrivning

I den första meditationen, ”Ängen”, får du först drömma dig bort till en avslappnande, visualiserad sommarmiljö. Sedan får ditt undermedvetna upptäcka nya vägar i livet och se saker på ett nytt sätt.

Sedan följer den andra meditationen, ”Du kan, du vill, du får”. Denna meditation inleds med en ordentlig avslappningsövning, och sedan leds du in i en värld av nya möjligheter där allting blir bättre och bättre för varje dag som går.

Den tredje meditationen heter ”Lek i vattnet och fyll dig med energi”. Där får du uppleva ett härligt sommarbad och sedan ta emot solens värmande energi.

”Dessa enkla meditationer är till för dig som vill ha lite avslappning och fylla på med energi. Meditation är ett utmärkt redskap att bryta mönster och att må bättre på många sätt. Jag har själv mediterat i 22 år och det har varit ovärderligt på många sätt.”

Anders Östman