Bearbeta sorg och bli fri igen

Guidade meditationer av

De här meditationerna är verktyg för att komma vidare i livet och bearbeta din förlust. De hjälper dig att tillåta dig själv att känna alla olika känslor som kan dyka upp. Med deras hjälp kan du starta en resa till att bli hel igen, att ge dig själv en chans att läkas.

Sorg är naturligt, och det är naturligt att den väcker många andra känslor. I dessa meditationer får du låta känslorna röra sig och till slut befrias. Meditationerna är inte till för att du ska glömma, gömma, eller isolera din sorg. De är till för att du ska få insikter, frigöra och läka.

450,00 kr

Albumet säljs i digitalt format. Du kan ladda ner mp3-filer direkt efter betalning.

Beskrivning

Alla behöver lära sig att hantera och bearbeta sorg. Sorg kan bli utvecklande istället för nedbrytande. Lyssna på dessa meditationer gång på gång, för att låta dem bli en del av processen att frigöra dig från sorgen inom dig. Steg för steg kan du komma vidare till en ny, meningsfull framtid. De sista meditationerna handlar om att bli befriad och låta din glädje växa.

”År 1987 dog vår lilla dotter Stina. Jag hade liten erfarenhet av att hantera sorg vid den tidpunkten, men jag lärde mig att lyssna till mitt inre och verkligen våga möta sorgen och smärtan. Jag ville själv att min sorg skulle synas, för då kände jag att den verkligen bearbetas. Det gjorde att jag redan efter 6 månader, efter att min dotter dött, kunde känna glädje igen och började komma vidare, jag ville inte vara offer för den händelsen.

Jag fick en del råd från omgivningen, men få var verksamma. De handlade mest om att vi skulle försöka skaffa ett nytt barn för att ersätta Stina. Men de allra flesta drog sej undan, jag kände mej som pestsmittad. Jag insåg snart att de inte visste hur de skulle bete sej eller vad de skulle säga.

Ord är många gånger så mentala och så förklarande och ord räcker oftast inte till utan det viktiga är att få känna sorgen, att den får finnas, utvecklas och befrias.

I vårt samhälle finns det så mycket som vi kan, men att möta någon person som är fylld av sorg då blir vi rädda och flyr”

Anders Östman